Schoonheidsbehandelingen

Face & Foot Care

Schoonheidsbehandelingen

Alle behandelingen worden gegeven met de producten van Malu Wilz.

Malu Wilz is een cosmeticalijn van professionals voor professionals opgericht in 1985 door Helmut Baurecht in samenwerking met de bekende Duitse visagiste Malu Wilz. Het resultaat van deze samenwerking is een trendy merk dat betrouwbaar en betaalbaar is. Malu Wilz heeft een make-up lijn en een huidverzorgingslijn.

Natuurlijke en zachte ingrediënten, zoals plantenextracten en geneeskrachtige kruiden, vormen de basis voor de verzorgingslijn van Malu Wilz. De producten worden in samenspraak met dermatologen ontwikkeld en grondig uitgetest, vooraleer ze op de markt gebracht worden.

In het assortiment zitten verzorgende basisproducten voor ieder huidtype, maar ook reinigingsproducten, die afgestemd zijn op de individuele behoefte van de huid. Daarnaast zijn er nog verschillende productlijnen, die een bepaald probleem helpen aan te pakken.

Gelaats-behandelingen

Gelaatsbehandelingen van 30 tot 90 minuten. U kunt de gewenste gezichtsbehandeling kiezen via de lijst hieronder.

Huidverbetering

Deze behandelingen zijn uiterst geschikt bij huidproblemen als hyperpigmentatie, acne of huidverslapping. Ook kun je een van deze behandelingen kiezen als je je huid een flinke schoonheidsboost wilt geven, gewoon zomaar, of omdat je misschien een speciale dag tegemoet gaat (bijvoorbeeld je trouwdag of een feestje waar je wilt stralen!). Deze behandelingen hebben in kuurvorm een nog beter resultaat! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Service behandelingen

Bij elke behandeling bieden we ook de volgende extra service behandelingen: Modeleren wenkbauwen, Wimpers verven, Wenkbrauwen verven, Harsen bovenlip, Harsen kin/gelaat

Harsen

Deelbehandeling harsen, u kiest het gewenste lichaamsdeel om te harsen via de lijst hieronder.

Prijzen

Scherp geprijsde behandelingen

€ 19
Harsen oksels
€ 22,50
Harsen armen

© Face & Foot Care: Alle Rechten voorbehouden — Webdesign: Angela Lingers