Schoonheidsbehandelingen

Face & Foot Care

Schoonheidsbehandelingen

Alle behandelingen worden gegeven met de producten van Malu Wilz.

Malu Wilz is een cosmeticalijn van professionals voor professionals opgericht in 1985 door Helmut Baurecht in samenwerking met de bekende Duitse visagiste Malu Wilz. Het resultaat van deze samenwerking is een trendy merk dat betrouwbaar en betaalbaar is. Malu Wilz heeft een make-up lijn en een huidverzorgingslijn.

Natuurlijke en zachte ingrediënten, zoals plantenextracten en geneeskrachtige kruiden, vormen de basis voor de verzorgingslijn van Malu Wilz. De producten worden in samenspraak met dermatologen ontwikkeld en grondig uitgetest, vooraleer ze op de markt gebracht worden.

In het assortiment zitten verzorgende basisproducten voor ieder huidtype, maar ook reinigingsproducten, die afgestemd zijn op de individuele behoefte van de huid. Daarnaast zijn er nog verschillende productlijnen, die een bepaald probleem helpen aan te pakken.

Gelaats-behandelingen

Gelaatsbehandelingen van 30 tot 90 minuten. U kunt de gewenste gezichtsbehandeling kiezen via de lijst hieronder.

Huidverbetering

We werken ook met Hyaluronic active+ producten. Deze producten bevatten 3 verschillende soorten hyaluronzuur, die ervoor zorgen dat de huid vocht beter vast houdt en dat fijne lijntjes en rimpeltjes genormaliseerd worden. In de behandeling worden alle producten van deze lijn toegepast voor een geweldig resultaat!

Service behandelingen

Bij elke behandeling bieden we ook de volgende extra service behandelingen: Modeleren wenkbauwen, Wimpers verven, Wenkbrauwen verven, Harsen bovenlip, Harsen kin/gelaat

Harsen

Deelbehandeling harsen, u kiest het gewenste lichaamsdeel om te harsen via de lijst hieronder.

Prijzen

Scherp geprijsde behandelingen

€ 17,50
Harsen oksels
€ 17,50
Harsen bikinilijn
€ 20,-
Harsen armen

© Face & Foot Care: Alle Rechten voorbehouden — Webdesign: Angela Lingers