Over Face & Foot care

Face & Foot Care

Het gezicht achter het bedrijf

yvonne thijs

Hoi!

Ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Yvonne Thijs en ik mag mij sinds 2010 trotse eigenaar noemen van Face & Foot care Heeze! Nadat ik 6,5 jaar in mijn salon bij mijn ouders thuis ben gestart met de salon, is Face & Foot Care sinds 1 juli 2017 gevestigd op de Kapelstraat 70b in het centrum van Heeze. Ik zit hier samen met mijn compagnon Sabine van Bussel van Nails by Bien. Dus handen, voeten, schoonheidsverzorging – alles onder 1 dak!

Maar wat meer over mijzelf. Mijn vrije tijd vul ik graag op met sporten als badminton en golf. In de zomerdag spendeer ik ook tijd aan de Brabantsedag, en vind ik het ontzettend leuk om een festival te pakken. Ik ben altijd wel in voor een feestje! Veel van deze activiteiten spendeer ik samen met mijn lieve partner en aanstaande man Soyron. Zonder de muziek hadden wij elkaar ook nooit leren kennen.

Ondanks dat mijn leven dus best actief en vol energie zit, vind ik ontspanning ook erg belangrijk. En niet alleen voor mezelf maar ook voor u! Mijn focus is om een relaxte uitstraling te hebben in de salon, of het nou gaat om een medische pedicure behandeling of een ontspannende gezichtsbehandeling! Naast die ontspanning ga ik natuurlijk ook voor resultaat. Dus het verhelpen van eventuele voetproblemen en het verbeterende van de huid.

Als medisch pedicure ben ik verplicht mij bij te blijven scholen, dus meerdere keren per jaar verbreed ik zo mijn kennis en en heb ik een nieuwe opfriscursus.
Op het gebied van schoonheidsverzorging probeer ik mezelf up to date te houden middels de vakbladen en door met regelmaat me te laten bijscholen en trainingen te volgen. Zo kan ik regelmatig weer nieuwe behandelingen aanbieden, er is dus nooit de ‘standaard behandeling’!

Ik hoop u snel bij mij in de salon te mogen ontvangen!

Groetjes Yvonne!

© Face & Foot Care: Alle Rechten voorbehouden — Webdesign: Angela Lingers