Over Face & Foot care

Face & Foot Care

Het gezicht achter het bedrijf

yvonne thijs

Hoi!

Ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Yvonne van Houtum – Thijs en ik mag mij sinds 2010 trotse eigenaar noemen van Face & Foot care Heeze! 6,5 jaar heb ik bij mijn ouders op kunnen starten. Daarna heb ik 3 jaar lang mijn weg vervolgd in de Kapelstraat in het centrum van het dorp. Maar vanaf oktober 2020 ben ik te vinden in de Gebroeders de Koningstraat 50a, in het bijgebouw naast mijn woonhuis.

Maar wat meer over mijzelf. Mijn vrije tijd vul ik graag op met sporten als badminton en op zijn tijd een rondje golf.  In de zomerdag spendeer ik ook tijd aan de Brabantsedag, en pak zo nu en dan graag een festivalletje mee. Maar ook spendeer ik graag de tijd aan mijn gezinnetje.

Ondanks dat mijn leven dus best actief en vol energie zit, vind ik ontspanning ook erg belangrijk. En niet alleen voor mezelf maar ook voor u! Mijn focus is om een relaxte uitstraling te hebben in de salon, of het nou gaat om een medische pedicure behandeling of een ontspannende gezichtsbehandeling! Naast die ontspanning ga ik natuurlijk ook voor resultaat. Dus het verhelpen van eventuele voetproblemen en het verbeteren van de huid. Sinds de zomer van 2018 ben ik mij ook gaan verdiepen in de wereld van Permanente Make-up omdat ik mijn kennis nog meer wilde verbreden. Hiermee probeer ik me ook jaarlijks bij te scholen en bij te blijven met de nieuwste technieken.

Als medisch pedicure ben ik verplicht mij bij te blijven scholen, dus meerdere keren per jaar verbreed ik zo mijn kennis en en heb ik een nieuwe opfriscursus.
Op het gebied van schoonheidsverzorging probeer ik mezelf up to date te houden middels de vakbladen en door met regelmaat me te laten bijscholen en trainingen te volgen. Zo kan ik regelmatig weer nieuwe behandelingen aanbieden, er is dus nooit de ‘standaard behandeling’! Stil zitten is dus geen optie 😉

Ik hoop u snel bij mij in de salon te mogen ontvangen!

Groetjes Yvonne!

© Face & Foot Care: Alle Rechten voorbehouden